Previous courses | Curs 2018/19

Aparadors de Nadal a Travessera de Gràcia: aparadors premiats

Alumnes del Campus Deià de tercer curs guanyen el 1r premi del jurat i el 3r de la votació popular

El BCD Barcelona Centre de Disseny i l’Ajuntament de Barcelona tornen a llançar la iniciativa Els llums de Nadal il·luminen el comerç per innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional a diferents barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. L’acció pretén aconseguir que els comerços incorporin el disseny com un aliat per innovar: per millorar el seu posicionament de marca, per aconseguir nous clients, per millorar el servei i l’experiència de compra.

S’ha convidat a participar estudiants de 10 escoles de disseny de Barcelona a crear aparadors especials. La idea essencial és que l’enllumenat de Nadal envaeixi i il·lumini les vitrines de les botigues i esdevingui la part fonamental d’un projecte de disseny d’aparadorisme.

Els estudiants de tercer curs del Campus Deià de l’Esdap Catalunya han desenvolupat dos projectes en l’eix comercial de la Travessera de Gràcia.
Equip responsable del disseny: Lena Leblond, Sara Nicolau Carrasco, Sandra Ramirez Gomez, Olga Sanchez Mur, Alejandro Teruel Moreno, Alice Vandereyken.
Tutor: Joan Vila Puig

 

 
Bacallaneria Ros

Travessera de Gràcia, 188
Primer premi del jurat d’experts.

Immersió

La bacallaneria Ros està submergida. L’aigua omple tota la botiga i un eixam de peixos es mou per la botiga com si fos un gran dipòsit d’aigua. Sense immutar-se Miquel Ros segueix venent els seus productes i els clients segueixen venint a comprar bacallà, sardines, olives, conserves…
Sobre el taulell uns hams de llum pengen esperant capturar algun dels peixos.

 

  Farmàcia Adela Garcia
Travessera de Gràcia, 194

Tercer premi de la votació popular.

Partícules
Partícules emergents que surten d’un flascó transparent. Càpsules concentrades que s’expandeixen per l’aire omplint l’espai i transmetent propietats i designis. Comprimits de qualitats híbrides que es fusionen amb unitats de llum i esdevenen immaterials.
 

+ informació
29 November 2018 | ESDAP Catalunya Campus Deià, Awards

Gallery