Previous courses | Curs 2018/19

Participació a la campanya "Els llums de Nadal il·luminen el comerç"

El BCD Barcelona Centre de Disseny i l'Ajuntament de Barcelona tornen a llançar la iniciativa Els llums de Nadal il·luminen el comerç per innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional a diferents barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. L'acció pretén aconseguir que els comerços incorporin el disseny com un aliat per innovar: per millorar el seu posicionament de marca, per aconseguir nous clients, per millorar el servei i l'experiència de compra. Enguany, la iniciativa s'amplia a dos barris, a més de Sarrià: Gràcia i Sant Andreu, amb un total de 31 botigues implicades.
En aquesta edició participen, entre d'altres escoles, alumnes i professors del Campus Llotja i del tercer curs del Campus Deià de l'ESDAP Catalunya.
S'ha convidat a participar estudiants de 10 escoles de disseny de Barcelona per crear aparadors especials. La idea essencial és que l'enllumenat de Nadal envaeixi i il·lumini les vitrines de les botigues i es converteixi en la part fonamental d'un projecte de disseny d'aparadorisme.

Participació de l'ESDAP Catalunya:


Campus Deià
Els estudiants de tercer curs del Campus Deià de l'Esdap Catalunya, han desenvolupat dos projectes a l'eix comercial de la travessera de Gràcia:
l'equip responsable del disseny està format per Lena Leblond, Sara Nicolás Carrasco, Sandra Ramirez Gomez, Olga Sanchez Mur, Alejandro Terol Moreno i Alice Vandereyken, juntament amb el tutor Joan Vila Puig.

Projecte Partícules
Farmàcia Adela Garcia. Travessera de Gràcia, 194

Partícules emergents que surten d'un flascó transparent. Càpsules concentrades que s'expandeixen per l'aire omplint l'espai i transmetent propietats i designis. Comprimits de qualitats híbrides que es fusionen amb unitats de llum i es converteixen en immaterials.

Immersió
Bacallaneria Ros Travessera de Gràcia, 188 

La bacallaneria Ros està submergida. L'aigua omple tota la botiga i un eixam de peixos es mou per la botiga com si fos un gran dipòsit d'aigua. Sense immutar-se Miquel Ros segueix venent els seus productes i els clients segueixen venint a comprar bacallà, sardines, olives, conserves ... Sobre el taulell uns hams de llum pengen esperant capturar algun dels peixos.
 
Campus Llotja

Els alumnes del campus Llotja participen en els comerços de Sarrià Alessandro Sacco, Forn de pa Sarrià, Kibs, PuntoSmile,Tool Barcelona, Opticoncept Artós i Suso.
 
+ informació
 
26 November 2018 | ESDAP Catalunya, Transversal