Previous courses | Curs 2018/19

Alumnes i professors de l'ESDAP participen al selected 18

Els dies 16 i 17 de novembre ha tingut lloc a Bilbao el Festival Selected 18, que ha comptat amb l'assistència i participació d'alumnes i professors dels campus de Llotja, Ondara i Vic de l'ESDAP Catalunya.

Durant els dos dies del festival vam poder assistir a les xerrades on professionals del sector de la comunicació visual ens van explicar les seves experiències i ens van mostrar alguns dels seus projectes. En aquesta sortida vam aprofitar també per conèixer la ciutat de Bilbao i visitar el Museu Guggenheim –obra de Frank Gehry– on vam poder veure la col·lecció permanent, així com l'exposició retrospectiva d'Alberto Giacometti i l'exposició De Van Gogh a Picasso. El llegat de Thannhauser.

D'altra banda, la professora del Campus Llotja, Montse Noguera, va participar al festival Selected 18 amb el workshop Metodologías disruptivas para la gráfica en vectorial. Del trazo digital al libro de artista, en que ens va parlar de la seva obra gràfica i ens va explicar les tècniques digitals que utilitza per desenvolupar-la.

+ informació

19 November 2018 | ESDAP Catalunya, Transversal

Gallery