Previous courses | Curs 2018/19

Noemí Clavería participates at ICDHS 2018

The International Committee of Design History and Design Studies (ICDHS) va celebrar recentment el seu onzè congrés. El doble objectiu d'aquesta fita internacional és donar a conèixer i difondre investigacions sorgides de països no hegemònics en matèria de disseny.

El congrés d'aquest any, dedicat a la memòria de l'Anna Calvera, es va nomenar Back to the Future. The Future in the Past. Aquest títol, juntament amb el fet de tornar a celebrar-se a Barcelona, ciutat en què es va crear, va simbolitzar el final d'una etapa i el començament d'una de nova. Es va fer un balanç i es va indagar quin ha estat el llegat d'aquests congressos, intentant plantejant una promesa de continuïtat i de futur.
La professora Noemí Clavería del Campus Llotja d'ESDAP Catalunya va participar en el congrés amb una ponència titulada Design for All. The Past that Provides a Future que pretén tant mostrar la història del Design for All de manera contextualitzada com plantejar possibles escenaris futurs caracteritzats pel desenvolupament tecnològic i per la fonamentació en conceptes com la participació, la empatia, el compartir, la personalització o l'adaptació.

+ informació

http://www.ub.edu/icdhs/barcelona10+1/home-inicio

http://www.ub.edu/icdhs/barcelona10+1/docs/ICDHS2018_Abstracts.pdf (pàgina 140)
9 November 2018 | ESDAP Catalunya, Transversal