Previous courses | Curs 2018/19

Acte inaugural del curs 18-19, ahir al Museu del Disseny

Ahir, dimarts 23 d'octubre, va tenir lloc l'Acte Inaugural del Curs 2018-2019 de l'ESDAP Catalunya al Museu del Disseny de Barcelona.

L'obertura de l'acte va anar a càrrec de Mairà llop i Núria Benedito, alumni de Eòlia (Escola Superior d'Art Dramàtic). A continuació, la Sra. Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona, va donar-nos la benvinguda i la  Sra. Olga Adroher, cap del Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, va realitzar la presentació de l'Acte Inaugural.

Posteriorment, la Sra. Dolors Reig, experta en comunicació i xarxes, va pronunciar la lliçó inaugural Arribar als joves en l'era digital, com créixer a Internet.

Seguidament, va tenir lloc la presentació de Projectes Finals d'Estudis per part de quatre alumni de l'ASDAP Catalunya. Joan Fossas, alumni de l'especialitat de Disseny gràfic, va presentar el seu projecte Gorg
Cristina Nieto, graduada a l'ESDAP de l'especialitat de Disseny de Producte, va explicar el seu projecte final d'estudis Equal; Maria Martínez, graduada de l'especialitat d'Interiors va explicar-nos el seu projecte sobre l'Àrea de joc infantil Move  i Laura Herrero ens va va mostrar Syntsis, el seu projecte final de l'especialitat de Moda. Dins l'Acte Inaugral es van poder veure projeccions dels projectes Trosdepa, de Jordi Brunet; Inferis, d'Ariadna Cervera; Modulador de Llum, d'Eva Fàbregas i Papamundi, de Sergio Víctor Frías.

L'acte va finalitzar amb la cloenda a càrrec de la Sra. Carme Ortiz, directora de l'ESDAP Catalunya, i un piscolabis per a tots als assistents. Posteriorment es va realitzar una visita a les col·leccions del Museu.
24 October 2018 | ESDAP Catalunya, Conferences

Gallery