Previous courses | Curs 2018/19

Jornada al DHUB amb visites guiades i "masterclass"

Els dies 3 i 4 d'octubre hem visitat el DHUB, on hem pogut gaudir de les activitats proposades des del FAD i les seves associacions: ADG FAD, ADI FAD, MODA FAD, ARQUIN-FAD, MATER FAD i A-FAD.
L'activitat ha comptat amb la visita guiada a l’exposició El millor disseny de l’any i una masterclass amb un professional de cadascuna de les associacions.
  • Els alumnes de l'especialitat de Disseny gràfic dels Campus Llotja, Hospitalet, Badalona i Vic van participar a la masterclass organitzada per ADG FAD –Associació de directors d’Art i Dissenyadors gràfics– amb Samuel López  de Sr. y Sra Wilson, on van conèixer de primera mà el procés de disseny d'alguns dels seus projectes.
  • Els alumnes de l'especialitat de Disseny de Producte del Campus Llotja van participar a la masterclass a càrrec dels guanyadors de les Medalles ADI 2018  Mireia Mesalles, Adrià Margall i Marta Torrentó, organitzada per ADI FAD, Associació de Disseny Industrial.
  • Els alumnes de Disseny de Moda del campus Llotja van participar en la masterclass del dissenyador Gori de Palma organitzada per MODA FAD –Associació per al Foment de la Moda.
  • Un grup d'estudinats de Disseny d'Interiors dels Campus de Deià i Vic van assistir a masterclass de Judit Bustos, organitzada per ARQUIN-FAD, Associació Interdisciplinària del Disseny de l’Espai. D'altra banda, els alumnes d'interiors dels Campus Llotja i Badalona van participar a la xerrada de Amalia Vermell, organitzada per A-FAD (Associació d’Artistes i Artesans)
En aquestes jornades també vàrem poder visitar les dues  exposicions de l'A-FAD obertes al públic en aquests moments: Premis Enjoia't, Quan la joia es fa metàfora. Ramon Puig Cuyàs 1985-2018,  Future Woods, Earth Mars de MaterFAD ( Centre de Materials de Barcelona), Dissenyes o treballes?. La nova comunicació visual 1980-2003, així com a les col·lecions permanents.

La visita ens ha mostrat la dimensió polièdrica del DHUB i els agents que fan possible i donen suport a l’àmbit del Disseny. Estem molt agraïts al FAD i a les seves associacions per la proposta!
5 October 2018 | ESDAP Catalunya, Conferences

Gallery