Previous courses | Course 2016/17

7è Conveni de col·laboració entre l'ESDAP Olot i Alzamora Packaging

7è conveni de col·laboració entre l'ESDAP Olot i l'empresa Alzamora Packaging


Els alumnes de 3r curs de Disseny gràfic de l'ESDAP Olot han participat durant el segon semestre dins el Conveni de col·laboració entre l'empresa Alzamora Packaging i l'ESDAP Olot, que es desenvolupa dins l'assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV.

Al llarg d'aquestes setmanes els participants han plantejat solucions a una sèrie de briefings proposats per l'empresa: un pack d’ous per a singles, un pack per a menjar ràpid, un pack bag in box, una solució per a l’extracció i reciclatge de les càpsules monodosi de cafè, i la opció lliure de millorar un pack existent.

Els alumnes, que s’han organitzat en equips de dos membres, han escollit una, o dues, de les opcions i han desenvolupat les solucions a cadascun dels reptes que presentava cada envàs. Els participants han dissenyat un envàs, amb l'objectiu de crear un producte original i innovador i, alhora, pràctic, funcional i sostenible, que s'adapti a les necessitats de l'usuari al qual es dirigeix i les exigències del briefing.

Des del departament d'I+D+i d’Alzamora Packaging s’ha portat a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la industrialització. El passat 6 de Juny cada equip participant va presentar el seu projecte davant d'un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora, i professors de l'ESDAP Olot. El jurat va valorar especialment l'originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada equip participant.
15 June 2017 | ESDAP, Transversal

Gallery