Previous courses | Course 2016/17

"En curs" Projectes fotogràfics de retrat


ESDAP Badalona Pau Gargallo

Exposició fotogràfica d’alumnes de Segon Curs de Disseny Gràfic


Centre Sociosanitari El Carme
Camí de Sant Jeroni de la Murtra, 60
08917 Badalona

En curs és una selecció d’imatges dels projectes de retrat que han realitzat durant el primer semestre els alumnes de segon curs de Disseny Gràfic de l'ESDAP Badalona Pau Gargallo.

A partir dels continguts de l'assignatura Fotografia i Imatge Digital II, els alumnes han estat convidats a realizar un projecte creatiu que incorporés la figura humana, tot i inspirant-se en l’obra d’un o més fotògrafs reconeguts. El caràcter obert  de la proposta ha facilitat la diversitat de plantejaments i resultats, resultats que, en molts casos, es configuren com a llavors de futurs projectes personals de major magnitud, punts de partida de trajectòries en curs.

La mostra En curs ha comptat amb la participació d’alumnes ERASMUS de dues de les institucions partners, la University of Zagreb i la Pedagogical University of Cracow.

Alumnes participants

Josep Francesc Agüero, Roger Collado, Jordi Colmenero, Iris Gómez, José Ramón Lechado, Laura Lloret, Pablo Otto Lucero, Mireia Navarro, Ivona Nestić, Andrés Rodés, Andrea Ruiz, Pol Seguí, Alba Sánchez, Paula Sánchez, Jan Trybus, Alexia Valverde
21 January 2017 | ESDAP Badalona Pau Gargallo, Exhibitions

Gallery