Current course | Curs 2021/2022

Exposició participativa ‘Sense límits’ a la Plaça del diamant

El proper dilluns 23 de maig de 10.00 a 13.00 h, tindrà lloc a la plaça del Diamant de Barcelona l'exposició participativa Sense límits, una acció desenvolupada pels estudiants de 3r curs de disseny gràfic, interiors, moda i producte del campus Llotja de l'ESDAPC, desenvolupada amb la col·laboració d'AcidH.

Es tracta d'una exposició de 10 muntatges efímers per promoure la integració en el món laboral de les persones amb funcionament intel·lectual límit. Les propostes busquen interactuar amb el públic assistent conscienciant sobre les capacitats d'aquestes persones i evidenciant l'aportació que pot suposar la seva tasca professional. El projecte ha comptat amb el suport i la col·laboració de les persones usuàries i l'equip professional del Servei d'Inserció Laboral de l'AcidH, Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà.

+ informació

18 May 2022 | ESDAPC, Projects

Gallery