Current course | Curs 2021/2022

‘Espais comercials’, a càrrec d'Antoni Pallejà

El passat 5 de maig, al campus Deià es va dur a terme una conferència sobre Espais comercials. La xerrada, que es va dura a terme dins el marc de l'assignatura Projectes de disseny d'interiors II, va anar a càrrec del dissenyador d'interiors i de producte Antoni Pallejà, d'APO @a__p__office .

L’oficina APO treballa interdisciplinàriament per donar una visió moderna, implementant-la a la direcció creativa, el disseny de productes i el disseny d’espais. APO busca l'autonomia i la claretat dels objectes construïts, prestant especial atenció als materials utilitzats per maximitzar la seva capacitat i la seva esplendor al màxim. Per APO és molt important entendre el potencial del disseny no sols en termes d'un vocabulari estètic, sinó també de crear valors audaços per a les marques i la societat.

Entre els seus projectes més recents cal destacar les botigues i oficines de l’empresa SVD que ha estat mencionada a la revista neerlandesa de disseny d’espais FRAME.
16 May 2022 | ESDAPC, Conferences

Gallery