Current course | Curs 2021/2022

Estudia en un centre multicampus únic a Catalunya

Estudiar a l’ESDAPC és fer-ho en un centre multicampus únic a tot Catalunya. Tenim 7 campus en total, en diferents poblacions arreu del territori. D’aquesta manera, aconseguim una formació fonamentada en la vertebració territorial.

L’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya és una escola pública i oficial de la Generalitat de Catalunya. Oferim el Títol de Grau en Disseny –en les especialitats de Gràfic, Interiors, Moda i Producte– i Màsters artístics. Títols acreditats per l’Agència de Qualitat Universitària.

Oferim una formació basada en la qualitat i l’excel·lència. A través d’un programa formatiu de 240 crèdits, es combina l’especificitat i la interdisciplinarietat en totes les seves especialitats. Un dels nostres objectius és formar professionals amb capacitat de lideratge i innovació.

Des de l’ESDAPC, apostem fermament per una formació superior aplicada, que permeti a l’alumnat adquirir tots aquells coneixements i habilitats per poder incorporar-se de manera satisfactòria i amb èxit al món laboral, tot generant una xarxa territorial entre els diferents campus.

ESDAPC, un centre multicampus a Catalunya

L’ESDAPC és un centre multicampus situat a Catalunya. Disposa de 7 escoles diferents, situades a les següents localitats: Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic. Oferim una oferta formativa basada en una xarxa territorial, la qual permet sumar recursos i desenvolupar diferents projectes acadèmics i culturals compartits entre els diferents centres.

El nostre programa és un projecte educatiu innovador, aplicat a l’educació superior. Organitzat en multicampus, es tracta d’un model d’escola única a tot Catalunya. A l’ESDAPC els diferents centres treballen i col·laboren entre ells, porten a terme projectes conjunts i es crea una formació multidisciplinària entre els diferents campus.

Un d’aquests projectes fets per l'alumnat de l’ESDAPC ha estat el disseny per a la marca ’Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou’, realitzat per alumnat de 2n curs de Disseny Gràfic, dins del programa de l'assignatura Projectes de disseny gràfic I. L’encàrrec es va fer després d’una visita guiada a l’espai de la Moixina, a càrrec del biòleg Jordi Artola.

L’alumnat de l’ESDAPC també s’ha encarregat del nou marxandatge d'Osona Turisme. Aquest projecte s’ha dut a terme des de l'assignatura Introducció al disseny de 1r curs, en col·laboració de manera transversal amb l'assignatura Llenguatges del disseny II, a través d’una proposta de concurs per elaborar un element de marxandatge que representés la comarca d'Osona. Al pot petit hi ha la bona confitura és la proposta seleccionada, de l'Anna Pujol, i ja es pot trobar a les Oficines de Turisme de la Comarca d'Osona.

A través de la realització de projectes reals, fruit de les sinergies amb l'entorn, els estudiants participen i treballen en esdeveniments reals. D’aquesta manera, els podem proporcionar les eines i recursos necessaris per incorporar-se amb èxit al món laboral.

Vine a estudiar a l’únic centre multicampus de tot Catalunya i aprofita la xarxa territorial que et proporciona el centre. Demana més informació i ens posarem en contacte amb tu de seguida!

 

 


 

 

 

 1 January 2021 | ESDAPC, Transversal