Current course | Curs 2021/2022

Marina Carpio, finalista al concurs de bany MFB Mediterranean Fashion Beach 2022

Campus: Llotja Sant Gervasi Especialitat: Estudiant de tercer curs de disseny de moda Assignatura: Projectes d'Indumentària 3 i Prototips

L'alumna Marina Carpio ha estat seleccionada com a finalista al concurs de bany MFB Mediterranean Fashion Beach 2022, on han participat més de 400 participants.

Participarà en la desfilada MFB, 5a edició de moda bany 2022, a Benidorm el mes de juny, conjuntament amb 7 estudiants més d'altres escoles de disseny de la península. Els seleccionats havien de dissenyar, confeccionar i mostrar en desfilada la seva proposta de col·lecció de moda de bany 2022.

La Marina va participar en el concurs desenvolupant el projecte dins l'assignatura de Projectes d'Indumentària 3 (cinquè semestre) La seva proposta consiteix en el disseny de 8 conjunts de bany, a partir de la inspiració del fons marí. Va ser escollida finalista el mes de gener de 2022 i, posteriorment, dins el marc de l'assignatura de Prototips (sisè semestre) ha confeccionat les peces de bany, dissenyades a partir dels teixits del proveïdor de referència en l'àmbit Nextil Group.


+ informació
10 May 2022 | ESDAPC, Exhibitions