Current course | Curs 2021/2022

Desperta la teva creativitat

Workshop amb els alumnes del campus Vic realitzat per la Marta Aymerich, especialitzada en processos de creativitat, innovació i talent. L'activitat es va desenvolupar el passat 19 d'abril, dins el marc de l’assignatura Introducció al disseny de primer curs.

L'objectiu d'aquesta activitat era la de potenciar la creativitat i ajudar als alumnes a buscar noves hipòtesis de treball de cara a buscar noves estratègies per resoldre creativament l'activitat que estan treballant dins l'assignatura.

La Marta Aymerich ha treballat durant més de 25 anys com a dissenyadora gràfica en projectes multidisciplinaris, tant per a marques nacionals com internacionals. Ha estat membre de Color Màrqueting Group, una de les entitats americanes més importants en l’àmbit internacional especialitzada en les tendències del color a nivell global. Actualment, treballa com a coach creativa, especialitzada en processos de creativitat, innovació i talent.

+ informació
21 April 2022 | ESDAPC, Seminars

Gallery