Current course | Curs 2021/2022

Nil Domínguez, autor del cartell de les Festes de Maig 2022 de Badalona

L’autor del cartell de les Festes de Maig de Badalona 2022 serà Nil Domínguez, alumne de Disseny Gràfic del Campus Pau Gargallo.

Els alumnes de 2n curs, dins del marc de l’assignatura de Projectes I, van participar, juntament amb altres alumnes del centre, en el concurs per al disseny del cartell i el mocador de les Festes de Maig de Badalona d’enguany.

El dia 9 de febrer es va reunir el jurat, format per la regidora de cultura Anna Maria Lara i Carmona, els dissenyadors gràfics Hector Aspano, Alex Monteys i Núria Mancebón i les professores Mercè Martínez i Míriam Ventura per tal de triar el cartell guanyador. El veredicte es va mantenir secret fins a la presentació pública que es va celebrar el dia 22 de febrer a la terrassa del Museu de Badalona, en un acte presidit per la regidora de Cultura, Anna Maria Lara.

L’alumna Lucia Soto, del mateix grup, va quedar finalista. La regidora va destacar el gran nivell artístic de les obres presentades.
14 March 2022 | ESDAPC, Projects

Gallery