Current course | Curs 2021/2022

Oferta formativa basada en la recerca de la qualitat i l’excel·lència

Amb una llarga trajectòria en l’àmbit de l’ensenyament, l'ESDAPC -Escola Superior d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya- ofereix una formació basada en la recerca de la qualitat i l’excel·lència en els diferents campus arreu del territori català. 


L’ESDAPC és una escola innovadora que imparteix el Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, de quatre anys acadèmics, amb les especialitats de 

gràfic, interiors, moda i producte. Un centre on l'excel·lència, la innovació, la qualitat i la creació constant teixeixen un tarannà a l’alumnat que, després dels anys de formació, poden combinar l'especificitat amb la interdisciplinarietat pròpia del sector i tenen la formació necessària per poder treballar en un ampli ventall de projectes.


Reconeixement dels projectes basats en la recerca de la qualitat i l’excel·lència 


Fruit d’aquesta oferta formativa basada en la recerca constant de la qualitat i l’excel·lència, són diversos els premis i reconeixements rebuts en els darrers anys en els diferents campus de l’escola. És important mencionar els reconeixements i premis que rep cada any l’ESDAPC en els certàmens de referència com 'gaudeamusPROJECTA' i els” premis CODIC’. 


A tall d’exemple, i en el marc de la 23a edició dels Premis CODIC per als Projectes Fi de Carrera, celebrats el passat novembre, les alumnes de l’ESDAPC Natàlia Gómez Vives, Mariona Barbeta Sole i Alba Corbalan es van endur els tres primers premis en la Categoria de Grau pels projectes Sala Edison, Centre de Creació Cultural; Co-Studyng; i La Vall, respectivament. Per altra banda, l’any passat, el projecte HYGIDOT de l’alumni Silvia Cortada va guanyar el Premi Eurecat del Hackaton COVID-19. La instal·lació 'Cumulonimbus', dut a terme per alumnat de l’ESDAPC, també va quedar finalista als Premis FAD d'arquitectura. Se suma a aquesta llista de reconeixements la instal·lació Geocidi, proposta del Campus Deià de l’ESDAPC al Festival Llum BCN 2019, la qual va ser seleccionada als Premis Emporia a dins de la categoria Miscel·lània.


Altres mencions que trobem són pel projecte Hommage à Monet, seleccionat als Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona l’any 2016. Aquest treball va ser realitzat per alumnat de l’ESDAPC Olot de l’assignatura de Disseny de Muntatges Efímers de 4t de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic. 


Resultats i experiències com les que viu l’ESDAPC només són possibles si els valors de la responsabilitat, compromís per créixer, treball en equip i voler fer aquest pas endavant està tant en els seus integrants com en el mètode de treball impartit pel centre. De fet, la raó de ser d’aquesta escola superior és aquesta: formar a futurs professionals versàtils, amb ganes, plens d’il·lusió i amb una estratègia global de la comunicació visual que pugui connectar amb el teixit associatiu, empresarial i cultural de cada zona on viuen i treballen.


La visió del centre no és altra que assolir que els futurs dissenyadors puguin gestionar projectes reals i complexos en l'àmbit nacional i internacional, siguin capaços de treballar amb el llenguatge gràfic i tinguin els coneixements per desenvolupar productes de comunicació atractius, efectius, respectuosos i sensibles amb el medi ambient.


Si vols saber més d'ESDAPC i formar part d’una escola amb una oferta formativa basada en la recerca de la qualitat i l’excel·lència per convertir-te en un professional de la comunicació visual, la imatge i la creació gràfica, contacta amb nosaltres. Som-hi, junts seguirem dibuixant un futur ple de disseny!

Fotografia: Projecte final de grau, 'Sala Edison', de Natàlia Gómez de l’ESDAPC (Primer Premi CODIC de la Categoria de Grau)

 

13 September 2021 | ESDAPC, All news