Current course | Curs 2021/2022

ESDAPC al ‘Lluèrnia, el festival del foc i la llum d'Olot’

Un any més, un curs més, nous alumnes i un Lluèrnia més.

Enguany els alumnes del Campus Olot han participat al festival Lluèrnia d'Olot amb la instal·lació democràcia. El projecte ha estat dissenyat i desenvolupat per Claudia Baró, Laia Bobadilla, Anna Caniego, Helena Condom, Laura Díaz, Sergi Frutos, Adrià Fuentes, Núria Jaén, Berta Masnou, Sandra Oliver i Gemma Pallissera, sota la coordinació de Xavier Moliner i la col·laboració de Salvador Capellà i Mohammed Darbo

Aquesta vegada no hem volgut ser els més estètics, ni els més romàntics, ni la millor foto del festival. Aquesta vegada la reflexió personal passa al primer pla. Urnes electorals amb un llum de policia al seu interior. Urna protegida? Urna ocupada? En cap cas estem donant una resposta. Aprofitem l'oportunitat que ens ofereix el Festival per experimentar noves vies de discussió. Un petit detonador perquè cada cap pensi en el seu barret.

15 November 2021 | ESDAPC Campus Olot, Projects

Gallery