Current course | Curs 2021/2022

Taller de tall i plegat amb Dario Zeruto

La setmana passada, l'alumnat de l'especialitat de Disseny Gràfic del campus Vic van realitzar un taller amb Dario Zeruto, amb l'objectiu d'explorar el plegat i el tall com instruments que serveixen, juntament amb la geometria, per construir estructures en la creació de llibres objecte, packaging i d'altres.

En el taller, s'ha acompanyat a les alumnes a descobrir com el plec i el tall malgrat ser dos elements oposats, si es combinen sota certes condicions geomètriques, poden transformar el full de paper en un objecte tridimensional i amb moviment.

Dario Zeruto, artista nascut a La Habana, que resideix actualment a Barcelona, ens ha ensenyat també alguns exercicis que realitzaven els alumnes de la Bauhaus de la mà de Josef Albers. Aquesta activitat s'ha dut a terme des de l'assignatura de 3r curs, Tècniques Gràfiques Tradicionals.

+ informació
11 November 2021 | ESDAPC Campus Vic, Seminars

Gallery