Current course | Curs 2021/2022

L'ESDAPC participa al festival Llum BCN

El passat cap de setmana ha tingut lloc el festival Llum BCN 21, en el qual l'ESDAPC hi ha participat amb dos projectes:
  • Els alumnes de 4t curs (curs 20-21) del Campus Llotja hi han participat amb la instal·lació Finestres.  El projecte s'ha desenvolupat dins el marc de l'assignatura optativa Muntatges efímers. Hi han participat: Retres Hinojosa, Megias Ferrer, Carlos Manuel Enes, Guillermo Baeza, Jhon Mario Camay, Jordi Sanz, Maria Muñarch, Martina Oriol, Rut Bertran, Marina Calderón, Alba Corbalán i Belén Cabrerizo, amb la coordinació de Blanca Megias i Jordi Plana.
     
  • Clima emocional, és la instal·lació desenvolupada pels alumnes del Campus Deià. És un projecte dissenyat i desenvolupat pels alumnes Pablo Aguerri, Lucia Guerrero, Jennifer Moreno, Rongrong Li, Sara Puig i Helena Zurita, amb la coordinació de Joan Vila Puig.
+ informació:

Llum BCN 21 from ESDAPC on Vimeo.

11 November 2021 | ESDAPC, All news

Gallery