Current course | Curs 2021/2022

Xerrada a l’aula amb ‘Can seixanta’

El passat 24 de setembre l’estudi de disseny gràfic Canseixanta de Banyoles, va realitzar una xerrada al Campus Olot, dins el marc de l’assignatura Projectes I.

Els alumnes de 2n curs de Disseny gràfic van rebre del dissenyador gràfic Joan Gómez i la il·lustradora Txell Darné, explicacions i consells sobre la seva feina i els seus projectes. Des de fa un temps, Canseixanta forma part del projecte Londji, un espai de creació on poden idear i donar forma a joguines creatives i poètiques per a nens de 3 fins a 103 anys.

En Joan i la Txell van mostrar als alumnes molts dels jocs dissenyats per a Londji, que treballa amb materials amables i amb valors que els fan sentir orgullosos. Canseixanta en son els directors d’art des del 2007, però també ha treballat amb molts d'altres projectes: llibres de text, material gràfic, identitat corporativa, exposicions, escenografies, etc

+ informació
www.canseixanta.com
www.londji.com
5 October 2021 | ESDAPC, All news

Gallery