Current course | Curs 2020/21

Presentació de propostes de Display Expositiu per a Fabra i Coats

Disseny de display expositiu modular i reutilitzable per a les sales polivalents de planta baixa de la Fabra i Coats, fàbrica de creació de Barcelona


El passat 19 de gener –dins el marc de l’assignatura Projectes Monogràfics d’Interdisciplinarietat: Muntatges efímers– els alumnes de 4rt curs del Campus Deià van presentar les seves propostes de disseny d'un display expositiu modular i reutilitzable per a les sales polivalents de planta baixa de Fabra i Coats.

Propostes:
  1. PAPIROFLÈXIES. UN SISTEMA EXPOSITIU MODULAR. J. Bayo i A. García.
  2. ESSE. DISPLAY EXPOSITIU MODULAR. A. Navarrete i N. Vásquez.
  3. OMEGA. DISPLAY EXPOSITIU MODULAR. J. Claramunt i L. Sanchez.
  4. DISPLAY EXPOSITIU MODULAR. M. Barbeta i C. Pedret.

Un cop fetes les presentacions, l’alumnat van tenir la oportunitat de rebre un feedback per part d’en Carles Sala Marzal, director de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, i la Joana Hurtado Mateu, directora de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani.

La proposta Omega va ser considerada la proposta més adient per resoldre les necessitats exigides en el brífing, per la seva flexibilitat i adaptabilitat i per les possibilitats d’utilització i d’emmagatzematge. Si bé es va agrair la gran qualitat i professionalitat de totes les propostes presentades.
 
10 February 2021 | ESDAP Catalunya, All news

Gallery