Current course | Curs 2020/21

‘L'Hanamorfosi’, projecte de col·laboració amb el Centre d’Art Tecla Sala

“L’Hanamorfosi” és un projecte interdisciplinari del Campus Serra i Abella de l'ESDAP Catalunya realitzat en col·laboració amb el Centre d’Art Tecla Sala per l’alumnat de 4t. El projecte ha estat desenvolupat dins el marc de les assignatures Disseny Gràfic i Muntatges Efímers i d’Intervenció Audiovisual.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu treballar els processos formals que intervenen en una exposició: la conceptualització, la producció i l’execució. La formalització de les propostes conjuntes entre els centres d’art i les escoles especialitzades en art i disseny permet potenciar les relacions entre l’art, l’educació, la societat i el seu context.

La paraula ‘anamorfosi’ significa deformació reversible d’una imatge produïda mitjançant un procediment òptic o matemàtic. És un efecte de perspectiva utilitzat en art per forçar l’observador a un determinat punt de vista establert o privilegiat, des del qual l’element adquireix una forma proporcionada i clara. Així doncs, aquesta instal·lació proposa a l’espectador interpretar la ciutat de L’Hospitalet des d’aquesta perspectiva, a partir d’una síntesi de formes, volums i llums. Una experiència que, mitjançant un joc de formes i colors, vol destacar la riquesa de la seva arquitectura, la presència d’art urbà i el divers patrimoni cultural.

Aquesta proposta convida a reflexionar i valorar positivament la ciutat i els seus espais de convivència i de creació, per viure-la, gaudir-ne i formar-ne part.

+ informació

26 January 2021 | ESDAP Catalunya Campus Serra i Abella, Exhibitions

Gallery