Previous courses | Curs 2019/20

Últims dies per inscriure’s a les proves d’accés als ensenyaments artístics superiors de disseny

Vols inscriure’t als ensenyaments artístics superiors de l’ESDAP Catalunya? Ampliem fins al 26 de juny la sol·licitud d’inscripció a la prova específica d’accés, que també és la preinscripció, per poder cursar els estudis de Disseny de Moda, Disseny de Producte, Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors de la nostra escola.

L’ESDAP Catalunya imparteix el Títol Superior de Disseny, de quatre anys acadèmics i equivalent a tots els efectes a un grau del marc superior universitari de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

La nostra oferta formativa es basa en la qualitat i l'excel·lència a preus públics i assequibles. Realitzem una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral.

L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Com puc sol·licitar la inscripció a les proves d'accés de l’ESDAP Catalunya?

Les persones interessades poden inscriure’s en un mínim d’una opció i un màxim de vuit combinacions entre campus i especialitats. La sol·licitud d’inscripció, juntament amb la documentació que l’acompanya, s'adjuntarà per defecte a la secretaria del campus ESDAP Catalunya que s'ha triat com a primera opció.

Tota la documentació (DNI, certificat notes, carnet família nombrosa, etc.) es tramita online a través de la mateixa aplicació de preinscripció.

La inscripció es tramita a través del  Formulari d'inscripció, on s’han d’omplir tots els camps requerits i adjuntar els documents que corresponguin, segons la teva situació acadèmica (consulta els criteris i procediments d’admissió).

Un cop la secretaria del campus hagi verificat l'autenticitat i idoneïtat dels documents, podràs accedir a fer el pagament online o descarregar-te a través de l'aplicació, un document amb codi de barres per poder fer el pagament de la inscripció.

Abans de la publicació de la llista definitiva d’admesos a les proves, caldrà que hagis esmenat els defectes de la documentació aportada (si fos el cas), i hagis fet el pagament.

Comença el procés d’inscripció i forma part de l’ESDAP Catalunya!

1 September 2019 | ESDAP Catalunya, Transversal

Gallery