Previous courses | Curs 2019/20

Converteix-te en un professional del disseny a l’ESDAP Catalunya

Estudia a l’ESDAP Catalunya, l’escola oficial dels ensenyaments superiors d’art i disseny

T’apassiona el món del disseny? L’ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. La nostra missió és formar dissenyadors en les especialitats de Disseny Gràfic, Disseny de Moda, Disseny de Producte i Disseny d’Interiors.

L’ensenyament de qualitat a preus públics i assequibles és un dels valors de l’ESDAP Catalunya. Els nostres estudis, de quatre anys acadèmics, permeten l’obtenció del Títol Superior de Disseny equivalent a tots els efectes a un grau universitari del marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

L’alumne és el centre del nostre projecte educatiu. Les classes s’imparteixen en grups reduïts, amb un màxim de 25 alumnes, per tal de garantir l’atenció directa i el seguiment personalitzat.

L’ESDAP Catalunya promou una formació professionalitzadora

L’ESDAP Catalunya fomenta uns estudis professionalitzadors, seguint la filosofia del learning by doing. A través de la participació de l’alumnat en projectes reals, aconseguim transmetre els coneixements i les habilitats necessàries per al seu futur professional.

La mobilitat internacional és un dels altres eixos dels nostres estudis. Gràcies als programes de mobilitat d’Erasmus, l’alumnat pot completar la seva formació i sortir millor preparat de cara al món laboral. Creiem que les estades internacionals els preparen millor per fer front als escenaris canviants de la societat del coneixement i la informació.

L'èxit dels ensenyaments de ESDAP Catalunya es plasma en els múltiples projectes d'alumnes premiats en els certàmens més prestigiosos del territori cada any. Aquest curs ja hem estat seleccionats com a finalistes en els Premis FAD d'Arquitectura pel projecte ‘Cumulonimbus’ i en els Premis Emporia amb la instal·lació ‘Geocidi’.

Necessites més motius per estudiar amb nosaltres? Descobreix els valors de l’ESDAP Catalunya!

 

 

 

 

 

 

 

 

1 September 2019 | ESDAP Catalunya, Transversal