Previous courses | Curs 2019/20

Disseny i la COVID19

ADI FAD
Ponencies sobre el disseny d'emergènica els propers dies 21, 23, 28 i 30 d'abril

Es tracta de quatre ponències, unides per un eix temàtic comú: el disseny d’emergència, a càrrec del dissenyador o responsable del producte i d’un moderador de l’ADI-FAD.

21 d’abril a les 17.00 h_Presentació a càrrec de Maria Visa, Gerent de MTS Tech, parlarà del projecte «MTS uvc», un robot dissenyat per a la desinfecció de cèl·lules bacterianes i virals en espais, aplicant els UV-C en moviment.

23 d’abril a les 17.00 h_Presentació a càrrec de Pau Sarsanedas, CEO de GPA INNOVA, ens parlarà del dispositiu per a la ventilació «RESPIRA», que monitoritza els paràmetres necessaris per a atendre la respiració humana.

28 d’abril a les 17.00 h_Presentació a càrrec de Carme Comellas, EPIs producer de BLS Iberia. Una jornada tècnica enfocada a conèixer millor filtres i màscares ja homologades, sector en el que opera l’empresa.

30 d’abril a les 17.00 h_Presentació a càrrec d’Ignasi Plaza, CEO de Protofy i cap d’enginyeria de OxyGEN, ens parlarà de tot el procés que hi ha darrere del projecte de respirador d’emergència per a la crisi del COVID-19 aprovat per la AEMPS.

Segueix l’emissió a:
Instagram live @adi_fad


La comunitat del disseny respon a la crisi del COVID-19

Publicat pel FAD el 25.03.20

Us convidem a llegir aquest aquest article –publicat per FAD (www.fad.cat)–  que explica alguna de les iniciatives per donar solució als múltiples desafiaments de la crisi provocada per la COVID19. Des de pantalles de protecció personal fabricades amb una troqueladora o màquina de tall làser, fins a la impressió 3D de mascaretes, respiradors i vàlvules per al seu ús, passant pel disseny de peces per obrir poms sense tocar-los, la creació de grups de treball i xarxes de col·laboració en línia o la concepció d’il·lustracions i animacions per visualitzar la importància del distanciament social durant el brot de coronavirus.

Llegiex l'article a www.fad.cat

Connecta't al disseny // Confisign Fest

Confisign Fest és un festival de creatius en streaming durant els dies de confinament. Hi trobaràs entrevistes en directe a artistes, dissenyadors, arquitectes i creatius en les quals parlaran dels seus projectes i inquietuts. Es tracta d'una proposta d'instagram dels alumnes de les Escoles d'Estudis Superiors de Disseny i les Universitats del grup EDIVI que vol aconseguir fer més actiu el nostre confinament


+ informació

 


 


18 May 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal