Previous courses | Curs 2019/20

Vine a conèixer l’ESDAP Catalunya a les fires d'ensenyament!

Comunicat del Departament en relació al covid19

El Departament no participarà a la propera edició del Saló de l’Ensenyament, prevista entre 18 i el 22 de març. En aquest sentit, insta a les direccions dels centres educatius que anul·lin les visites d’alumnat i professorat al Saló que tinguin organitzades.(11/03/20)

Vols saber més sobre l’ESDAP Catalunya i no pots assistir a les Jornades de Portes Obertes? Aquestes són les fires de l’ensenyament on pots venir a conèixer l’escola.

Si t’agradaria saber més de l’ESDAP Catalunya i no pots assistir a la Jornada de Portes Obertes, tens un seguit d’oportunitats per venir a conèixer l’escola. Durant els mesos de març i abril, participem en diverses fires de l’ensenyament, salons i altres esdeveniments relacionats amb l'educació.

A totes aquestes jornades, podràs visitar l'estand de l'ESDAP i demanar informació sobre els Ensenyaments Superiors de Disseny: Disseny d’Interiors, Disseny de Moda, Disseny de Producte i Disseny Gràfic. Així, coneixeràs de primera mà el pla d’estudis, els requisits d’accés, l’oferta de pràctiques, la mobilitat internacional o les sortides professionals, entre d’altres.

Els dies 12 i 13 de març, ens trobaràs a l’Espai de l’estudiant de Valls, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona que se celebra a Valls. Aprofita l’entrada lliure i gratuïta el dijous de 15:30 a 19:00 h!

Del 18 al 22 de març, l’ESDAP participarà en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, al Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. El nostre estand número 303 estarà situat al pavelló 1, nivell 0, carrer C.

Si ets de Girona, pots acostar-te a l’ExpoJove de Girona, el saló de formació, ocupació i emprenedoria de les comarques gironines que tindrà lloc del 25 al 28 de març al Palau de Fires de Girona.

Ens trobaràs també a la Fira de Formació i Treball de Lleida (F&T) se celebrarà el 16 i el 17 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb conferències interessants per als joves assistents i entrada lliure.

Per últim, també pots venir a conèixer-nos la Fira de l'Estudiant del Bages, que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa del 15 al 18 d'abril.
 

En aquestes fires d’ensenyament podràs descobrir què vols estudiar. Vine a veure’ns al nostre estand i descobreix què t’ofereix l’ESDAP!

 


 

10 September 2010 | ESDAP Catalunya, Transversal