Previous courses | Curs 2019/20

Estudia Disseny d’Interiors a l’ESDAP Catalunya i dedica’t a l’interiorisme

¿T’agrada la decoració i vols dedicar la teva carrera professional a l’interiorisme?  L’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya ofereix els estudis superiors de Disseny d’Interiors perquè converteixis la teva passió en una sortida professional.

L'especialitat de Disseny d'Interiors estudia la configuració de l’espai, les seves necessitats i el diàleg amb el seu context, aportant innovació, sostenibilitat i millora social. Des de l’ESDAP, concebem el disseny com un agent de transformació social, prioritzant els valors ecològics i socials a les nostres formacions.

Al llarg dels estudis s'aprèn a definir els materials, els processos i els acabats dels projectes de disseny d'interiors. A més, s’ensenya a dominar els recursos de representació i comunicació de les idees i a reflexionar críticament sobre els espais i els seus usuaris.

El treball pràctic i per projectes reals és una de les màximes de l’escola. Per això, al llarg dels estudis es desenvolupen i gestionen projectes complexos d’interiorisme de manera creativa i innovadora.

Els Ensenyaments Superiors de Disseny d'Interiors donen accés a l’àmbit de la creació i transformació d’espais. Són uns estudis professionalitzadors, que formen un professional capaç de crear, remodelar i organitzar espais, amb domini de les noves tecnologies i procediments innovadors.

Estudia Disseny d’Interiors en un centre de prestigi

ESDAP Catalunya és el centre d’estudis superiors oficial de la Generalitat de Catalunya, amb una formació de qualitat a preus públics i assequibles. L’alumne és la principal prioritat, per la qual cosa les classes s’imparteixen en grups reduïts d’un màxim de 25 estudiants.

L’escola té una gran vinculació amb el territori, el que facilita les sinergies entre l’alumnat i les entitats locals. Alhora, és una escola amb vocació global, i presenta múltiples programes de mobilitat internacional homologats en el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Descobreix tot el que t’ofereix la formació superior en Disseny d’Interiors.

 

 

1 September 2019 | ESDAP Catalunya, All news