Coneix el Campus Olot a la Jornada de Portes ObertesVols estudiar un grau de disseny al Campus Olot? Vine a la Jornada de Portes Obertes del 9 de maig
L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 9 de maig de 2020 de 10 a 13h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Olot, on s'imparteixen dos Graus Superiors: Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors.

El Campus Olot és l'escola oficial d'art i disseny de les comarques gironines. La seva ubicació, a la capital de la comarca de la Garrotxa, és ideal per als estudiants que busquen un entorn idíl·lic i afavoridor per a la seva etapa formativa. Els grups reduïts, els professors en actiu, els preus competitius i el renom del Campus dins del sector i les seves sinergies amb empreses i institucions locals són els seus trets distintius.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!


Més informació: Campus Olot | C/ Pari Antoni Soler 1, 17800 Olot (Girona) | Tel. 972 262 403 | email: ea-escolartolot@xtec.cat