Coneix el Campus Pau Gargallo a les Jornades de Portes Obertes


 

Vine a les Jornades de Portes Obertes del Campus Pau Gargallo i coneix els estudis de Disseny Gràfic
L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

Els pròxims 5 i 6 de maig a les 19h es realitzaran unes Jornades de Portes Obertes al Campus Pau Gargallo on s'imparteix el Grau Superior de Disseny Gràfic.

El Campus Pau Gargallo té 50 anys d'experiència pedagògica. Situat en el cinturó de Barcelona, concretament a Badalona, compta amb el treball d'un professorat implicat en la docència i l'entorn social, productiu i cultural del Barcelonès i el Maresme, especialment. De les seves aules han sortit nombrosos professionals del disseny i les arts visuals. També hi participen en programes d'innovació i recerca educativa i disposen de programes de mobilitat internacional.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!


Més informació: Campus Pau Gargallo | Molí de la Torre, 16.  08915 Badalona | Tel. 933 99 76 52 | email: escola@paugargallo.cat.