Coneix el Campus Ondara a la Jornada de Portes ObertesDescobreix els avantatges d’estudiar disseny al Campus Ondara a la Jornada de Portes Obertes

L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.
Oficials, públics i transformadors
Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 25 d’abril de 2020 de 10.30 a 13.30 h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Ondara, on s'imparteixen dos Graus Superiors: Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors.

El Campus Ondara té una dilatada trajectòria com a referent únic i oficial en l'ensenyament d'art i disseny de les comarques lleidatanes. Al seu entorn d'excepció i a la seva educació basada en la qualitat i en l'excel·lència, hem de sumar una àmplia infraestructura d'instal·lacions com: les sales d'audiovisuals, la biblioteca especialitzada en Art i Disseny, la sala d'exposicions i els tallers i espais específics.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.


Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!

Més informació: Campus Ondara | Plaça del Centenari, s/n, 25300, Tàrrega (Lleida) | Tel. 973 310 486 | email: c5004528@xtec.cat