Coneix el Campus Vic a la Jornada de Portes Obertes

T’interessa el Disseny Gràfic o d’Interiors? T’esperem a la Jornada de Portes Obertes del Campus Vic

L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 9 de maig de 2020 de 10:30 a 14h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Vic on s'imparteixen els Graus Superiors de Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors. L'art i la cultura són tradició i referents contemporanis a la ciutat de Vic, així com els estudis universitaris i els ensenyaments artístics. A 45 minuts de Barcelona, el Campus Vic se situa al voltant d'un claustre del segle XVIII consolidat com a centre d'estudis artístics i de disseny, arrelat al lloc i obert al país.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs les dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!


 

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!

Més informació: Campus Vic | Rambla de Sant Domènec, 24 | 08500 Vic| Tel. 938 854 851 | email: eartvic@xtec.cat