Previous courses | Curs 2019/20

Participació del Campus Llotja a LlumBCN 2020

Els alumnes del Campus Llotja participaran al festival LlumBCN 2020, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de febrer, amb la instal·lació El refugi. El projecte està ideat pels alumnes del Campus Llotja i s'està desenvolupat dins el marc de l'assignatura optativa Disseny d'Espais Efímers.

El concepte principal de la instal·lació és el refugi; un lloc que serveix per a protegir-se d’un perill i per a fugir de la realitat i un espai per experimentar sensacions que ens evadeixen de l’exterior. L’estructura circular intensifica aquest concepte. Quan s'entra a la instal·lació, l’exterior perd força i els sentits es disparen gràcies a la unió de les llums leds i el so. El refugi és una experiència visual i auditiva; un viatge sensorial que genera una interacció entre l'obra i l'observador.

Hi han participat Eila Alonso,Carla Gimeno, Imma Marro, Georgina Martín, J.Lluís Tantiñà, Lourdes Montalvo, Martina Arostegy, Maria Garcia, Marina Ju Cervera, Henry Yunga, Jaume Martinez, Rita Prieto i Roger Monfort.
29 January 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Projects

Gallery