Projecte de disseny de producte per a l'empresa Escofet

image
Els alumnes de 2n curs de Disseny de Producte van visitar el passat 26 de setembre l'empresa Escofet a Martorell. Els alumnes han treballat dins de l'assignatura de Projectes 1 en l’experimentació de propostesde bancs en el context de la marca catalana.

El passat 10 de gener es van presentar i defensar les propostes davant d’Enric Pericas, director Tècnic d'Escofet, i els professors de l’assignatura. L’empresa es va mostrar satisfeta del treball realitzat i fins i tot  va emplaçar a un dels alumnes a evolucionar el disseny davant la possibilitat de proposar el producte per al catàleg d’Escofet.

Els alumnes que han participat en aquest projecte són: Aina Alabart, Jèssica Álvarez, Cèlia Anglès, Aran Anyó, Marc Ballester, Roger Bartra, Marc Belil, Clàudia Faure, Joel Figueroba, Gioveliz Galindo, Júlia Lloveras, Aitor López, Andrea López, Paula Lozano, Judit Molina, Sergi Monforte, Daniela Mora, Sofia Ortiz, Víctor Peiró, Arnau Pérez, Talía Puey, Daniel Rodríguez, Aitana Segarra, David Úbeda i Max Valls.

A la fotografia podem veure els alumnes davant del projecte UTSEP, un banc modular que es construeix a partir de nou moduls de formigó, 3 rectes, 3 concaus i 3 convexos, un sistema de mobiliario inspirat en els principis de “adició” de Jørn Utzon.

Gallery