Previous courses | Curs 2019/20

Estudiar a l'ESDAP Catalunya

Els 10 motius per estudiar a l’ESDAP Catalunya

L'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya té nom propi: ESDAP Catalunya. L’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya és un centre multicampus únic en el territori català. Amb un total de 7 campus a diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera una xarxa territorial.

Per aquest motiu, precisament, estudiar a l’ESDAP Catalunya té un valor afegit. Aquesta institució educativa manté des de la seva fundació una estreta vinculació i una participació activa a l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

El compromís per la qualitat i l'excel·lència és màxim. De fet, l’ESDAP Catalunya està acreditat per la Agència de Qualitat Universitària (AQU), a més d'impulsar sistemes propis de garantia interna de qualitat que permeten fer el pertinent seguiment de millora.

Així mateix, s'aposta per una formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral.

A continuació, detallem 10 motius per estudiar a l’ESDAP Catalunya. Comencem?

1. Oficial

L’ESDAP Catalunya és l'Escola Superior d'Art i Disseny oficial de la Generalitat de Catalunya.

2. Pública

Compta amb preus públics i assequibles.

3. Personalització

L'alumne és sempre l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. L'atenció directa i el seguiment personalitzat està garantit per grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes.

4. Futur

L'índex d'inserció laboral de l'alumnat de l’ESDAP Catalunya és del 84% (dades obtingudes dels titulats en 2012, 2013, i 2014).

5. Docència

Els professors estan actiu i tenen experiència en el món laboral, fins i tot compten amb reconeixements nacionals i internacionals.

6. Internacional

Té diferents programes de mobilitat amb gran quantitat d'alumnes beneficiaris.

7. Recerca i innovació

Forma part de la Associació de Disseny i Recerca Cumulus i d'ELIA Arts i participa en la xarxa Research Art.

8. Projectes reals

Els alumnes participen, en col·laboració amb institucions, empreses i entitats, en projectes reals.

9. Recursos i instal·lacions

Els alumnes de l’ESDAP Catalunya disposen de recursos i tallers de les Escoles d'Art que abasten diferents disciplines.

10. Oferta formativa

S’imparteixen diferents estudis: Disseny de Moda, Disseny d'Interiors, Disseny de Producte i Disseny Gràfic.

Estàs interessat/a a cursar estudis a l’ESDAP Catalunya? No dubtis a contactar amb nosaltres per impulsar la teva carrera formativa i professional.

  

1 September 2019 | ESDAP Catalunya, Transversal