Previous courses | Curs 2019/20

Michael González, guanyador del concurs de Cartells de la Fira de la Candelera 2020

La Llaurada és el títol del cartell guanyador de la 169ena Fira de la Candelera de Molins de Rei i és obra de Michael González García, estudiant de segon curs de Disseny Gràfic al Campus Llotja de l'ESDAP Catalunya. La Fira de la Candelera de Molins de Rei és un certamen multisectorial que es celebra els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer de 2020.

El passat 16 de desembre, a la sala de plens de l'Ajuntament de Molins de Rei, els alumnes participants al concurs van presentar i defensar els seus cartells davant del jurat. El Comitè Executiu de Fira va emetre el seu veredicte i va seleccionar la proposta de Michael González entre els 11 cartells presentats d'alumnes de les escoles La Massana i l'ESDAP Catalunya.

Per aquest concurs, públic i remunerat, l'Ajuntament de Molins de Rei va convocar diverses escoles de disseny. El Campus Llotja ha integrat el projecte dins l'assignatura Projectes I de 2n curs de Disseny Gràfic. Es van escollir 5 cartells d'entre les propostes de tots els alumnes per participar al concurs. Òscar Portillo va quedar finalista i el cartell guanyador va ser el de Michael González.
8 January 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Awards

Gallery