Previous courses | Curs 2019/20

Premis Habitàcola, convocatòria 2020

Els PREMIS HABITÀCOLA són un concurs adreçat a estudiants l’objectiu del qual és difondre la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents.

La temàtica escollida per a aquests premis sempre ha tractat aspectes rellevants per a la societat i ha abordat problemàtiques actuals sense resoldre. El tema d'aquesta edició, Habitar la platja, planteja una reflexió sobre els espais lliures a les platges, el mobiliari d’ús públic i comú, capaç de crear i organitzar indrets d’ús específic però flexible, adaptat i segur. Es tracta de definir i dissenyar recintes destinats a diferents usuaris i activitats, espais inclusius i diversos, formats amb elements modulars, respectuosos amb els materials locals i el medi ambient.

Amb l’impuls d’aquests premis, l’ARQUIN-FAD vol ajudar els estudiants a introduir-se i donar-se a conèixer en el món professional i compta amb la col·laboració del Disseny Hub Barcelona per als premis, la difusió i l’exposició dels treballs guanyadors i finalistes, que formaran part de l’exposició 'El millor disseny de l’Any' 2020.

La data límit de recepció de propostes i publicació a http://arquinfad.org/premishabitacola/ és el 30 de març de 2020, a les 23.59 h.

+ Consulta les bases
10 December 2019 | ESDAP Catalunya, Awards