Previous courses | Curs 2019/20

Disseny de la Fira POU del Mercat Medieval de Vic

Cada any –coincidint amb el Mercat Medieval de Vic–s'organitza la fira POU al Claustre de l'Escola d'Art de Vic. La fira té per objectiu donar a conèixer a artistes, bàsicament alumnes i exalumnes de l’Escola. Dins del marc de l'assignatura Disseny d'espais efímers, els alumnes de 4t curs d'Ensenyaments Superiors de Disseny, han estat els encarregats del disseny gràfic i de l'espai d'aquesta Fira POU, que forma part del Mercat Medieval de Vic.

On no hi neva ni plou és la proposta del disseny d'aquesta edició de la Fira POU i ha estat desenvolupada pels estudiants del 4t curs de disseny gràfic i disseny d'interiors del Campus Vic. La proposta neix de la idea de crear un espai on el protagonisme sigui el mateix pouelement cèntric i simbòlic del claustre de l'escola– recobrint-lo, protegint-lo, desmaterialitzant-lo i recreant-lo de nou per atorgar-li importància i fer-lo evident.

Un gran cilindre translúcid deixa veure a l'espai interior el pou recobert blanc, per reforçar la idea de puresa i harmonia. Al pou s'hi crea una atmosfera única i esdevé un element emblemàtic, resistent a qualsevol esdeveniment. La frase tan coneguda del conte d'en Patufet, On no neva ni plou ha servit com a inspiració a l'hora de crear un amagatall de pau; un lloc on hom es resguarda del fredde la neudtot i de tothom; un lloc on no pot succeir res, o bé, hi pot passar de tot. La intenció de la proposta és que el públic interactuï amb lespai.

+ informació

 

6 December 2019 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Projects

Gallery