Previous courses | Curs 2019/20

Cumuluminolimbus al Festival 'Lluèrnia 2019'

Sempre tindrem el cap als núvols, per despertar-nos amb les millors idees.
Cumuluminolimbus, és la instal·lació creada pels alumnes del Campus Olot d'ESDAP Catalunya al claustre del Campus de l'escola. El projecte es va desenvolupar dins el marc del Festival de llum i foc, LLuèrnia 2019.

Es tracta d’un tipus de núvols densos i potents. La dimensió i la forma depenen del lloc on es creïn, perquè ocupen i s’adapten a tot l’espai disponible. Com a mínim una part de la seva regió superior és generalment fibrosa o estriada, de vegades en forma de coliflor. La seva densitat fa que a l’interior s’hi generin grans càrregues elèctriques, fet que provoca descàrregues violentes que il·luminen grans extensions del núvol. Poden produir pluges intenses, calamarsa i tempestes elèctriques de curta durada que acostumen a acabar amb grans extensions illuminades pel sol, sovint, d’un blanc brillant.

El projecte s'ha desenvolupat dins el marc de l'assignatura optativa interdisciplinar Disseny de Muntatges Efímers i hi han participat els alumnes de les especialitats de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic.
Hi han participat: Sara Calderé, Xènia Baburés, Ingrid Mont, Elsa Hernández, Roc Fàbrega i Xavier Moliner.
 
 
15 November 2019 | ESDAP Catalunya Campus Olot, Projects

Gallery