Previous courses | Curs 2019/20

Participació a Lluèrnia 2019

Lluèrnia festival del foc i de la llum, té la voluntat de transformar-se en un esdeveniment anual visualitzi la relació de la ciutat d’Olot i el seu entorn, amb el foc dels volcans i com aquest origen ha anat transformant, no només l’orografia i el paisatge, si no el mateix caràcter i la cultura de la gent de la Garrotxa. L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre a partir de la posta de Sol.

En aquest festival, hi participen els alumnes dels campus Vic i Olot en dues instalacions, que es podran visitar el proper dissabte 9 de novembre a partir de la posta de sol.

 

Cumulunimbus (instal·lació núm 30)
Campus Olot d'ESDAP Catalunya


Es tracta d’un tipus de núvols densos i potents. La dimensió i la forma depenen del lloc on es creïn, perquè ocupen i s’adapten a tot l’espai disponible. Com a mínim una part de la seva regió superior és generalment fibrosa o estriada, de vegades en forma de coliflor. La seva densitat fa que a l’interior s’hi generin grans càrregues elèctriques, fet que provoca descàrregues violentes que il·luminen grans extensions del núvol. Poden produir pluges intenses, calamarsa i tempestes elèctriques de curta durada que acostumen a acabar amb grans extensions illuminades pel sol, sovint, d’un blanc brillant.


El projecte s'ha desenvolupat dins el marc de l'assignatura optativa interdisciplinar Disseny de Muntatges Efímers i hi han participat els alumnes de les especialitats de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic.
Autors: Sara Calderé, Xènia Baburés, Ingrid Mont, Íngrid Mont, Elsa Hernández i Roc Fàbrega.
 

Oxigen O (instal·lació núm 37)
Campus Vic d'ESDAP Catalunya

Oxigen O, oxígeno (es), oxygen (en): element no metàl·lic pertanyent al grup VI de la taula periòdica, de nombre atòmic 8, el més abundant de l’escorça terrestre. Oxigen però no és només l’aire que respirem, també és vida, és soroll, és moviment.

El projecte ha estat l’adapataió de la proposta feta per un grup d’alumnes, escollida per majoria simple i treballada i adaptada al l’espai per la resta de grups treballant tots a la una.
Autors: Joana Amorós, Mar Aragonès, Tatiana Batista, Anna Blancafort, Adrian Cañas, Oscar Cardó, Nacho González, Laia Juárez, Anna Llumà, Núria Marínez, Ivette Matavacas, Nil Miserachs, Sara Molina, Jiawei Ni, Carla Rifà, Marc Robles, Carla Rovira i Llibert Vela.


+ informació
9 November 2019 | ESDAP Catalunya, Exhibitions

Gallery