Marina Coll, Belfast, UK

Per començar voldria dir que al principi no sabia que esperar. Havia sentit gent dient que s'ho havien passat molt bé, però ni de bon tros vaig imaginar que seria el que ha sigut. Van ser, sense dubte, uns mesos inoblidables, on vaig conèixer un munt de gent que de seguida es van convertir en amics que mai oblidaré.
 
Al principi tenia una sensació de por i emoció a la vegada de no saber el que m'esperava. No sabia si faria amics ràpid, si tindria coses a fer, si m'avorriria, com seria la uni versitat, com portaria l'anglès (i el seu accent estrany)… Però, a mesura que avançaven els dies, veies com anaves coneixent a gent, aprenent anglès,fent plans, organitzant viatges i coneixent diferents cultures.
 
Realment fer aquest Erasmus ha sigut una gran oportunitat, una oportunitat per conèixer un munt de coses noves, fer una immersió en un altre país i estudiar a una universitat molt bona, amb molts tallers, recursos i on trobar-te realment a gust. Sempre em vaig sentir ben acollida per la gent de classe i pel professorat que posava a disposició tot el que necessites.
 
Pel que fa a l’oci, vaig anar a les festes que organitzaven a la residència, als pubs de Belfast o als nombrosos clubs amb música realment bona que hi havia per la ciutat.
 
Belfast és una ciutat petita, amb una gran vida nocturna i, si et quedes sense coses a fer, el nord d'Irlanda és un lloc preciós per explorar i fer viatges en cotxe.
 
A qualsevol persona que estigui pensant en anar d'Erasmus li diria que vagi amb una mentalitat oberta: mai saps el que et trobaràs, què faràs o a qui coneixeràs. També li diria que s'apunti a tots els plans que puguis, i que estalviï (crec que això és un MUST enorme). Però que el més probable que et passi és que el semestre et passi volant i que sense adonar-te'n ja s'hagi acabat i només vulguis que torni a començar.

Gallery