Previous courses | Curs 2019/20

Masterclass amb Dani Moreno al "Badalona Film Festival"

Els alumnes de 1r curs del Campus Pau Gargallo assistiran el 24 d’octubre a la Masterclass de Dani Moreno que es realitza dins la programació del Festival Filmets de Badalona. La conferència forma part del programa Filmets Pro del Badalona Film Festival i es durà a terme al Teatre Principal de Badalona.

Dani Moreno és un realitzador Barceloní que porta des de 1997 al capdavant de la productora/editorial Underground Chaparra Entertainment amb més de vint treballs cinematogràfics al darrera.
Va estudiar Direcció al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) del 2002 al 2005, any que va rebre una subvenció de l'ICAA pel projecte Martians Go Home! La Venjança Sara Clockwork.
El 2007 Chaparra Entertainment va rebre el Màster of the Crypts als seus 10 anys de trajectòria del festival internacional de FILMETS. Ha col·laborat també en diversos programes televisius i revistes especialitzades com 2000 Maniacs, Scifiworld Magazine, Fotogramas o Primera Línia i actualment treballa per a diverses discogràfiques realitzant vídeos musicals. Paral·lelament és professor de cinema en una escola de Barcelona, professor d'Autoedició i Fanzine a l'Escola Elisava, actor en produccions independents, actor de doblatge, guitarrista i cantant del seu grup Psychobilly Motorzombis i editor de la revista Amazing Monsters.

+ informació
24 October 2019 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Conferences