Previous courses | Curs 2019/20

Calçat escultòric: Innovació versus tradició

Dimarts, 29 d'octubre, a les 11.30 h a la Sala d'actes del Campus Llotja, conferència a càrrec de Silvia Fadó amb el títol Calçat escultòric: Innovació versus tradició.

En aquesta conferència –que s'emmarca dins l'assignatura Disseny de complements i va dirigida als estudiants de 4t de les especialitats de Disseny Moda i de Producte Silvía Fadó farà un recorregut per la seva trajectòria, ens explicarà la seva metodologia, el seu procés creatiu i com s'aconsegueix la integració de les noves tecnologies en un producte artesanal com el calçat. Ens parlarà de l'enginyeria dels seus talons que crea utilitzant tecnologies 3D i la interdisciplinarietat dels seus projectes, on les col·laboracions amb la indústria són fonamentals per produir un producte únic.

Sílvia Fado, dissenyadora de moda té formació en arquitectura, i es va especialitzar en tècniques tradicionals de calçat i noves tecnologies al London College of Fashion. El 2012 va néixer la seva primera col·lecció de calçat d'impressió 3D amb una gran influència de l'arquitectura, l'enginyeria i la tecnologia. El seu treball és una sinergia entre l'alta tecnologia, les tècniques de creació ràpida de prototips i la fabricació tradicional de sabates.

+ informació

www.silviafado.com
facebook/SilviaFado77
instagram/silviafado_shoes
29 October 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferences

Gallery