Previous courses | Curs 2019/20

Clara Gracia i Ramon Lechado, seleccionats per a presentar el seu TFE al "Blanc Festival"

Clara Gràcia i Ramon Lechado, alumnis de l'ESDAP Catalunya graduats el passat curs 18-19, han estat seleccionats per a presentar el seu Treball final al Campus Blanc del Blanc Festival, que tindrà lloc el proper 3 d'octubre a l'auditori del Museu del Disseny de Barcelona. Campus Blanc és l’espai dirigit a estudiants de disseny i professionals que vulguin veure de primera mà el millor de la propera ventrada de dissenyadors. En aquest espai 10 alumnes tindran l’oportunitat d’explicar el seu projecte davant els seus futurs col·legues de professió.

Quinze escoles i universitats del nostre país van presentar candidatures dels seus millors projectes final de carrera. Un jurat format per Josep Maria Mir, Ana Mirats, Medina Oscar, Velkro i Vasava, van seleccionar els millors projectes que seran presentats a Blanc Festival. Els alumnes i escoles Participants són: Carles Giménez (EINA), Xevi Soler  (IDEP), Clara Gràcia (ESDAP Catalunya), Ramón Lechado (ESDAP Catalunya), Ignasi Ayats (EINA), Natalia Franco (SEEWAY), Ferran Bretcha (ELISAVA), Álvaro Cánovas (EINA), Joana Bisbe (ELISAVA), Daniel Sanromán (ESDESIGN).

Clara Gràcia, alumni de l'especialitat de Disseny Gràfic de l'ESDAP Catalunya, mostrarà el seu Treball Final d'Estudis Hers, un projecte que té l’objectiu de conscienciar als adolescents –l’etapa vital més sensible i on s’experimenten més canvis emocionals i físics d’una persona– sobre la situació d’opressió de la dona i la violència de gènere a través de l’impacte, l’autocrítica, la sensibilització i l’empatia. Es pretén crear una eina de coeducació materialitzada en un joc de cartes i enigmes, on cadascuna de les cartes explicarà una història real d’una dona anònima, que farà palesa la violència i opressió que viuen cada dia.

Ramon Lechado, alumni de l'especialitat de Disseny Gràfic de l'ESDAP Catalunya, presentarà el seu Treball Final d'Estudis FADE, un projecte de disseny gràfic que sorgeix com una solució a les dificultats lingüístiques i comunicatives que presenta la comunitat sorda a l’hora d’assistir festivals, espectacles o actes. Es tracta d’una consultoria o entitat social que s’encarrega de recomanar i guiar a associacions, empreses i organismes per que les condicions dels espais afavoreixin l’accessibilitat i la inclusió. D’aquesta manera les persones sordes poden ser independents i autònomes, sense dependre de l’ajuda o presència d’algú.
3 October 2019 | ESDAP Catalunya, Exhibitions

Gallery