Previous courses | Curs 2018/19

Provocant transicions. Disseny i territori

Workshop per desenvolupar un mapa col·lectiu d’iniciatives d’innovació social

Dijous 13 de juny a les 18.30 al Disseny Hub Barcelona

Presentació oberta al públic dels projectes de Disseny, Innovació social i Territori realitzats enguany pels estudiants de les 10 escoles d’estudis superiors de disseny que conformen la plataforma EDIVI-Educació per al disseny per viure. La sessió es concep en format workshop, amb l’objectiu de desenvolupar un mapa col·lectiu d’iniciatives d’innovació social que posa en relació l’activitat de les escoles de disseny amb el territori. El debat generat per la posada en comú pretén activar una visió col·laborativa d’oportunitats per a la transició cap a models de vida i entorns sostenibles.

Amb la participació de: EDIVI-Educació per al disseny per viure- Xarxa de Centres d’Ensenyament Superior de Disseny per a la innovació social i la sostenibilitat: BAU, Centre Universitari de Disseny; EINA, Centre Universitari de Disseny i Art; ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona; Escola Massana, Centre d’Art i Disseny de Barcelona; Escola Superior de Disseny i Art Plàstiques de Catalunya – ESDAP Catalunya; ESDI, Escola Superior de Disseny; IDEP, Escola Superior d’Imatge i Disseny; IED Barcelona, Escola Superior de Disseny; LCI Barcelona; Universitat de Barcelona, Departament d’Arts Visuals i Disseny.

L'ESDAP Catalunya hi participa des de l'assignatura Projectes interdisciplinaris –als Campus Llotja i Serra i Abella– i  El Dissenyador com a agent de canvi social – als campus Pau Garagallo, Vic i Olot.

Organitza: EDIVI amb la col·laboració del Museu del Disseny
11 June 2019 | ESDAP Catalunya, Seminars

Gallery