Previous courses | Curs 2018/19

Setmana de les terrasses


Anna Busquets i Andrea Pons, alumnes de l'ESDAP Catalunya, participen a la setmana de les Terrasses dels hotels de Barcelona.

Ja és aquí la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona. Durant 10 dies, del 7 al 16 de juny, l’ambient estiuenc s’instal·la als àtics de la ciutat per fer-te viure llargues tardes de diversió amb els amics o la família. Aquest any, el Gremi d’Hotels de Barcelona celebra la novena edició de la Setmana de les Terrasses, patrocinada per Viña Esmeralda, amb 65 hotels participants i gairebé 200 activitats gratuïtes. Showcookings, música en directe, contacontes, classes de ball, natació sincronitzada, trucs de màgia, i moltes més activitats destacades t’esperen per donar la benvinguda a l’estiu.

NOT USUAL FASHION DAY. CINÉTICO. Treball Final d'Estudis d'Andrea Pons
Divendres, 7 DE JUNY a les 20:30h a l'hotel H10 Itaca Sats
 
Andrea Pons d'ESDAP Catalunya ha estat seleccionada per presentar el seu Projecte Final d'Estudis anomenat Cinético a la terrassa de l'hotel H10 Itaca Sants. El projecte de tipus performàtic s'enfoca en l'àmbit de la dansa de contacte d'improvització i s'inspira en la societat del rendiment. A partir de tints termocròmics les peces aniran canviant gradualment la seva tonalitat en contacte entre els ballarins.

FASHION CREATION PROCESSES amb Anna Busquets
Dimenge 9 de juny a les 11:30h a l'hotel Renaissance Barcelona
dimarts 11 de juny a les 19 h a l'Hotel Royal

Anna Busquets, alumna d'ESDAP Catalunya ha estat seleccionada per a participar en un taller de bosses. El projecte el va desenvolupar durant el quart curs dels estudis de disseny de moda. L'Anna ens mostrarà el procés de creació de bosses en el seu book, ens mostrarà els prototips desenvolupats en fusta i ens dissenyarà diferents tipus de bosses en l'espai de la terrassa de l'hotel Renaissance. Els assistents també podran visualitzar books i prototips de calçat d'altres estudiants de disseny de moda.
 

La participació en aquest projecte s'ha gestionat i coordinat des del departament de Relacions Públiques de Llotja i el departament de Disseny de moda d'ESDAP Catalunya.
 
+ informació sobre el programa
 
 
7 June 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, All news

Gallery