Previous courses | Curs 2018/19

'Del taller a l'edició', a càrrec d'Aitor Torredeflot

El proper dimecres 15 de maig, conferència Del taller a l'edició, dins el cicle Casos de l'especialitat, a càrrec d'Aitor Torredeflot

La conferència tindrà lloc a les 11 a la Sala d'Actes del Campus Llotja i va dirigida a tots els estudiants de l'especialitat de Disseny de Producte.


Aitor Torredeflot –interiorista i dissenyador de producte i exalumne del campus Llotja– parlarà de la seva experiència com a professional en l'àmbit del disseny de producte. Torredeflot prové d'una família amb més de tres generacions d'història en l'ofici de l'ebenisteria, fet que va provocar que des de ben petit, el taller es convertís en la seva sala jocs i d'aquesta manera va poder aprendre els secrets d'aquest antic ofici. Un cop graduat com a Interiorista treballar tres anys en aquesta disciplina, on la concepció d'espais va centrar el seu dia a dia. Posteriorment, es va graduar en Disseny de Producte al campus Llotja de l'ESDAP Catalunya, amb la intenció de professionalitzar el seu coneixement en la fabricació industrial. El seu recorregut dibuixa els límits on li agrada treballar: mobiliari, il·luminació i interiorisme. Actualment està treballant com a dissenyador de producte per l'empresa Santa&Cole, una de les poques empreses on interiorisme i disseny industrial gairebé tenen les mateixes connotacions.
16 May 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferences