Previous courses | Curs 2018/19

Casos reals en el disseny de Moda

Taula rodona dins del cicle Casos de l'especialitat, que tractarà sobre com es viu la professió des de la mirada i l'experiència de 5 professionals en diferents àmbits del disseny de moda:
  • Patricia Led és alumni de l'esdap, graduada el 2018. Recentment s'ha incorporat a l'equip de disseny de la casa de núvies Rosa Clarà.
  • Mariona Valls ha treballat com assistant a la marca de bosses i complements SLANG BCN I BIBA i a Women Plana Casual. Actualment treballa com a dissenyadora junior al departament Women Plana Casual.
  • Ángel Vilda és director creatiu i CEO de Brain&Beast des de 2010 i cap d'estudis de l'àrea moda de Idep Barcelona (UAO) des de 2014. Dissenyador de moda i arts escèniques, director d'art i fotògraf, Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la millor col·lecció en dues ocasions (2012 i 2018), Premi de la Crítica Teatral al Millor Vestuari per a Espectacles (2010) i Premi Butaca al Millor Vestuari (2010). Actualment, a més d'exercir la direcció acadèmica universitària a l'Idep Barcelona, presenta la col·lecció BRAIN&BEAST a MBFWM i 080 BARCELONA simultàniament  i també col·labora amb altres empreses en tasques de disseny i direcció d'art.
  • David Farré és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i titulat en Arts Aplicades en l'especialitat de Figurinisme per l'Escola Llotja. Sempre ha intentat ajuntar el disseny i la creació d'indumentària amb la seva vessant més artística i experimental. Actualment forma part de l'equip de sastreria del Gran Teatre del Liceu, realitza encàrrecs en l'àmbit particular i col·labora en altres projectes creatius.
  • Xavier Zazo & Clara Brull són docents del postgrau en gestió de moda: Product Management & Design a l'escola de Disseny EATM de Barcelona. Tutors de projecte final i jurats de selecció a l'escola de Disseny LCI Barcelona. Responsables d'estilismes i looks de tendències per Raffel Pagès. I cursos sobre tendències i imatge per a l'Oréal Professionnel. Responsables de vestuari i estilisme RETÖK, que inclou projectes com Betevé, Cazamariposas (Divinity), Torres en la cocina (TV1), Còmics (TV3), Estàs igual (TV3), Página Dos (La2) i campanyes publicitàries per a Vueling, l'Ajuntament de Barcelona, XSL Medical, Danone i Nestlé.
7 May 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, All news