Previous courses | Curs 2018/19

"Identitats, projectes en curs"

Projecte fotogràfic d’alumnes de 2n ESDAP Catalunya del Campus Pau Gargallo
Espai expositiu ESDAP Catalunya campus Pau Gargallo

Identitats, projectes en curs és una exposició que mostra una selecció dels projectes de retrat que els alumnes de 2on d’ESDAP Catalunya del Campus Pau Gargallo han realitzat durant el primer semestre del curs 2018-19.

A partir dels continguts de l’assignatura Fotografia i Imatge digital II, els alumnes han estat convidats a realitzar un projecte creatiu que incorpori la figura humana i que s'inspiri en l’obra d’un o més fotògrafs reconeguts. El caràcter obert de la proposta ha facilitat la diversitat de plantejaments i resultats que, en molts casos, es configuren com a llavors de futurs projectes personals de major magnitud, punts de partida d’aquests projectes en curs.
La mostra Identitats projectes en curs ha comptat amb la participació dels alumnes: German Altabella, Mercè Baños, Alba Cortegano, Mònica de la Calle, Ana Hoyos, Raúl Lara, Maria Mazariego, Ariadna Mir, Marta Oliva, Lucila Pérez, Óscar Pelegrín, Beatriz Pousa, Maria Rigat, Karen Romero, Víctor Rubio, Mar Saldaña i Joana Uribe.

28 April 2019 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Exhibitions

Gallery