Previous courses | Curs 2018/19

Casos reals en el disseny d'interiors

El proper dimecres 24 d'abril a les 10.30, taula rodona –dins del cicle Casos de l'especialitat– amb Mercè Colomer, Pep Boltà, Fernando Martínez i Maribel Caballero.
L'activitat tindrà lloc a la sala d'actes del Campus Llotja i està dirigida als alumnes dels quatre cursos de l'especialitat de Disseny d'Interiors.
 
La taula rodona tractarà sobre com es viu la professió des de la mirada i l'experiència de 4 professionals en diferents àmbits del disseny d'interiors:
  • Mercè Colomer dirigeix un equip ampli d'interioristes a Minim, on es desenvolupen tota mena de projectes.
  • Pep Boltà ha treballat en el seu estudi propi durant més de 20 anys conjuntament amb un arquitecte realitzant projectes tant per a particulars com per a empreses i administracions públiques (hostaleria, exposicions, equipaments, habitatge, ...). Actualment treballa per una empresa especialitzada en el muntatge d'exposicions i ha format part també de les comissions avaluadores del Treball final d'estudis de l'especialitat d'interiors d'ESDAP Catalunya.
  • Fernando Martínez treballa a Renova Solucions, un estudi centrat en la reforma d'habitatges i mostra una perspectiva personal molt fresca sobre l'Escola i l'entrada al món laboral.
  • Maribel Caballero,  va crear l'estudi Circulocuadrado, que codirigeix amb el seu soci, després de l'experiència en diversos estudis de disseny. Circulocuadrado treballa en col·laboració amb empreses de muntatges efímers i també en el disseny de contracte i d'habitatges particulars.


17 April 2019 | ESDAP Catalunya, Conferences

Gallery