Previous courses | Curs 2018/19

Metodologies del disseny, a càrrec de Sheila González

El proper dimecres 10 d'abril de 2019 a les 13.00 h, conferència de Sheila González a la Sala d'Actes del Campus Llotja.

La conferència tractarà sobre les principals metodologies que s'apliquen en el camp del disseny, les seves característiques i s'exposaran alguns exemples pràctics. La conferència va dirigida als estudiants de primer curs de les quatre especialitats i està plantejada des de l'assignatura Introducció al Disseny.

Sheila González és doctora en Belles Arts, especialitat Investigació en disseny per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Comunicació audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya. Investigadora en disseny i docent del Grau en disseny de la UB (Universitat de Barcelona), del Màster interuniversitari d'Estudis Avançats en Disseny (MBDesign), UB (Universitat de Barcelona) i UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), del Grau en disseny d’UNIBA (Universidad Internacional de Barcelona) i del Grau en Disseny i creació digital de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
8 April 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferences