Previous courses | Curs 2018/19

Microconferències Jornada "Fora de Sèrie 2019"

RESILIÈNCIA
Fora de sèrie 2019
Jornades d’art i disseny
Campus Serra i Abella

Els passats dies 14 i 15 de març van tenir lloc al Campus Serra i Abella les Jornades d’art i disseny Fora de Sèrie 2019. Les Jornades tenen l’objectiu de dinamitzar l’experiència acadèmica amb activitats transversals obertes a tots els estudiants del centre. Aquest any el Fora de Sèrie s'ha dedicat al concepte resiliència, entès com la capacitat de resistència i superació de les dificultats.

A les Microxerrades i a les sessions de Networking de les Jornades hi van participar professionals de la comunicació gràfica i audiovisual. Vam comptar amb la participació de l'Adrià Molins i Cristina Carrero, ,dos joves dissenyadors gràfics i alumni d'ESDAP Catalunya, que destaquen per la seva trajectòria professional.

El segon dia de les jornades es va inaugurar l'exposició Resiliència: una mostra de més de 250 peces en la qual hi han participat estudiants d’ESDAP Catalunya. La jornades van acabar una pintura mural dissenyada per un equip del qual formaven part les estudiants d’ESDAP: Judith Pérez i Judith Viñals; un projecte en el qual van estar treballant durant tota la setmana, que va comptar amb la col·laboració de professors i altres estudiants del centre. Les Jornades es van tancar amb dinar i festa –la Resifarra–, organitzada pels estudiants de 4t curs del Campus Serra i Abella.

2 April 2019 | ESDAP Catalunya Campus Serra i Abella, Conferences

Gallery